InterGalaktika

Filmek (15)

Témák Hozzászólások Nemrég történt
Benkő Ferenc

SF képtúrák

Gondoltam, megérett az idő egy új játékra, melyben képekről kell felismerni egy-egy SF filmet. Kérés esetén újat is lehet betenni, és az ...

Nyitotta Benkő Ferenc

3070 8 órája
Benkő Ferenc hozzászólt
Helytartó

Nagy Dumák

Gondolkodtam rajta, hogy a puszta figyelem felkeltés miatt, no meg az erős versenyben kell egy kis hatás vadászat a Nagy Dudák címet adom...

Nyitotta Helytartó

56 Okt 30
Mike Thrawn hozzászólt
László Norbert (Lak)

Csillagok Háborúja

Van nekünk egy ilyen, 31 éves történetünk, amit elég sokan kedvelnek és szerintem, akár mondanivalója van akár csak szórakoztatni akar, e...

Nyitotta László Norbert (Lak)

46 Okt 7
Kocsis Ferenc hozzászólt
Csordás Attila

The Man From Earth

Szerintem az utóbbi évek legjobb sf filmje. Ha tehetitek, feltétlenül nézzétek meg. Bár tudtommal nem létezik magyarországi forgalmazója,...

Nyitotta Csordás Attila

14 Okt 4
Szujó Norbert hozzászólt
Pistu

HELP! Keresem..

Üdv! Keresek egy filmet, csak a címe kellene. Valami ócska sci-fi, de csak egyetlen jelenetre emlékszem: A főhős(ök) lement(ek) valami sö...

Nyitotta Pistu

6 Máj 26
Kocsis István (Edgar) hozzászólt
Juhász György

Cloverfield

Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. A trailer atmoszférája eredeti és a hozzá kapcsolódó gerilla kampány is vérprofi. A kérdés persze ...

Nyitotta Juhász György

33 Ápr 16
Benkő Marianna hozzászólt
Koncz Ferenc

Indul az űrhajó

Sziasztok! Ifjú koromban az iskolával minden november 7-én (vagy április 4-én, ki tudja már) ellátogattunk az egykori Éva filmszínházba é...

Nyitotta Koncz Ferenc

9 Febr 2
Schenker Béla hozzászólt
Helytartó

Versus haver

Nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de bennem már felmerült, hogy milyen lenne, ha ismert film szereplőket egymásnak uszítanánk. Mint már t...

Nyitotta Helytartó

40 Febr 1
Bandi hozzászólt
GEA

Sorsvonalak

Készül, sőt, nem sokára elkészül az első (igazi) magyar sci-fi egész estés mozifilm. Érdekes látni, hogy az ifjú titánok mennyire komolya...

Nyitotta GEA

11 Febr 1
Csordás Attila hozzászólt
Zoltan Papp

YouTube

Hali, 2 videó klipp listát szeretnék bemutatni némi kommentárral: Az U effektus: http://www.youtube.com/watch?v=bTYNW8UmcQI&feature=...

Nyitotta Zoltan Papp

0 Dec. 30, 2008

RSS

Rólunk

Galaktika Magazin Galaktika Magazin Létrehozta ezt a közösségi hálózatot a Ning -on.

Reklám

Események

December 2009
VasHKSzCsPSzo
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2009   Létrehozta a Ningen: Galaktika Magazin   Hozza létre saját közösségi hálózatát

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Használati feltételek

A chathez be kell jelentkezni