Sorrend:
| Témák | Hozzászólások | Nemrég történt |
|---|---|---|
SF képtúrákGondoltam, megérett az idő egy új játékra, melyben képekről kell felismerni egy-egy SF filmet. Kérés esetén újat is lehet betenni, és az ... Nyitotta Benkő Ferenc |
3028 |
7 órája Benkő Ferenc hozzászólt |
Nagy DumákGondolkodtam rajta, hogy a puszta figyelem felkeltés miatt, no meg az erős versenyben kell egy kis hatás vadászat a Nagy Dudák címet adom... Nyitotta Helytartó |
56 |
Okt 30 Mike Thrawn hozzászólt |
Csillagok HáborújaVan nekünk egy ilyen, 31 éves történetünk, amit elég sokan kedvelnek és szerintem, akár mondanivalója van akár csak szórakoztatni akar, e... Nyitotta László Norbert (Lak) |
46 |
Okt 7 Kocsis Ferenc hozzászólt |
The Man From EarthSzerintem az utóbbi évek legjobb sf filmje. Ha tehetitek, feltétlenül nézzétek meg. Bár tudtommal nem létezik magyarországi forgalmazója,... Nyitotta Csordás Attila |
14 |
Okt 4 Szujó Norbert hozzászólt |
HELP! Keresem..Üdv! Keresek egy filmet, csak a címe kellene. Valami ócska sci-fi, de csak egyetlen jelenetre emlékszem: A főhős(ök) lement(ek) valami sö... Nyitotta Pistu |
6 |
Máj 26 Kocsis István (Edgar) hozzászólt |
CloverfieldNagyon kíváncsi vagyok erre a filmre. A trailer atmoszférája eredeti és a hozzá kapcsolódó gerilla kampány is vérprofi. A kérdés persze ... Nyitotta Juhász György |
33 |
Ápr 16 Benkő Marianna hozzászólt |
Indul az űrhajóSziasztok! Ifjú koromban az iskolával minden november 7-én (vagy április 4-én, ki tudja már) ellátogattunk az egykori Éva filmszínházba é... Nyitotta Koncz Ferenc |
9 |
Febr 2 Schenker Béla hozzászólt |
Versus haverNem tudom, ti, hogy vagytok vele, de bennem már felmerült, hogy milyen lenne, ha ismert film szereplőket egymásnak uszítanánk. Mint már t... Nyitotta Helytartó |
40 |
Febr 1 Bandi hozzászólt |
SorsvonalakKészül, sőt, nem sokára elkészül az első (igazi) magyar sci-fi egész estés mozifilm. Érdekes látni, hogy az ifjú titánok mennyire komolya... Nyitotta GEA |
11 |
Febr 1 Csordás Attila hozzászólt |
YouTubeHali, 2 videó klipp listát szeretnék bemutatni némi kommentárral: Az U effektus: http://www.youtube.com/watch?v=bTYNW8UmcQI&feature=... Nyitotta Zoltan Papp |
0 | Dec. 30, 2008 |
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
| Vas | H | K | Sz | Cs | P | Szo |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | |||||