Sorrend:
| Témák | Hozzászólások | Nemrég történt |
|---|---|---|
Ki mit olvasott legutóbb?...vagy olvas éppen? Nyitotta Exxon Valdez |
563 |
Nove 18 Hackett hozzászólt |
SegítségSziasztok! Új vagyok itt a fórumon és máris egy kis segítséget kérnék. Sok évvel ezelőtt olvastam egy regényt (sajnos a címére és a szer... Nyitotta Demjén Szilárd |
5 |
Nove 10 Ketler Iván hozzászólt |
Kapcsolat? Létezik?Most már megérett bennem annyira, hogy itt is kinyögjem... Meddig tart elolvasni a szerkesztőségben egy emailt? Már több, mint három hón... Nyitotta Barati Ferenc |
2 |
Nove 3 Kocsis Ferenc hozzászólt |
Tudna-e valaki eladó - Szukits kiadásában gondozott - Asimov Teljes Univerzum I.-etSzóval a kérdésem az, hogy tudna-e valaki segíteni egy Szukits által kiadott, jó állapotú ASIMOV, ISAAC ASIMOV TELJES ALAPÍTVÁNY-BIRODALO... Nyitotta Alexis |
0 | Nove 2 |
Rövidre fogvaHat szóban egy történet? Bizony lehetséges.A szabadságra törekvő, kötött formának fricskát mutató fantázia csodákra képes.Minden kis ír... Nyitotta Románszky Miklós |
70 |
Okt 23 Ketler Iván hozzászólt |
A magyar nyelv és helyesírás szerepe gondolataink közvetítésébenA témafelvetést, biztosan sokan nem fogják érteni. Miért hoztam létre? Néhány szóban leírom a lényeget. Több blogbejegyzés és téma olvash... Nyitotta Szinai László (WhySage) |
66 |
Okt 23 Ketler Iván hozzászólt |
Dűne - univerzumSziasztok! Kedvenc regényeim közé tartozik Frank Herbert Dűnéje és az általa írt 5 folytatás, mert életre szóló élményt és folyamatos tö... Nyitotta Benkő Marianna |
79 |
Okt 18 Takács Gábor hozzászólt |
véleményMi a véleményetek R. Morgan : Törött angyalok ? Dühöngö furiák. c könyveiről ? Nyitotta dr végh endre |
4 |
Okt 1 aosseter hozzászólt |
Nem tudja esetleg valaki....?...hogy mikor jön ki az IMA EGY BÉRGYILKOSÉRT második része magyarul? (már beleuntam az http://republicworldnews.com/ olvasásába:P) Nyitotta jama999 |
2 |
Szept 24 Csordás Attila hozzászólt |
Bővített kiadásTurai Jenő tette fel nekem azt a kérdést, hogy mit tudok arról, hogy egyes sci-fi könyveknek az eredetihez képest bővített kiadásai jelen... Nyitotta Benkő Marianna |
18 |
Szept 17 Takács Gábor hozzászólt |
Üdvözöl a(z)
InterGalaktika
Regisztrálj
vagy Jelentkezz be
| Vas | H | K | Sz | Cs | P | Szo |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |