InterGalaktika

Válaszok ebben a témában

Van egy hasonló, utoljára látott filmekkel foglalkozó téma, gondoltam jó lenne egy ilyen is.

Jelenleg Asimovtól a Nemezist olvasom, eddig a Mester nem összefüggő írásai közül ez tetszik a legjobban (kb felénél járok).

Válasz erre

Dicktől a Várjuk a tavalyi évet olvastam a legutóbb.Véleményemet a P.K.Dick csoportban írtam le.

Válasz erre

Éppen most jött meg a Galaktika juniusi száma ez a következő olvasnivalóm.

Válasz erre

hát Philip K Dick-Figyel az ég nagyon jó volt ill Kenmac Leod-Kozmonauták vára bár ezt még nem olvastam el végig de igazán nagyon tetszik lesetudom rakni :)) űdv

Válasz erre

Asimov: Kaliban - ezt a telefonomon, munkaba menet/jovet szoktam olvasni a metron
String theory (a pontos cimet most nem tudom beidezni) - ezt otthon olvasgatom angolul a szabadidomben
es elkezdem meg: Larry Niven - The magic goes away

Válasz erre

Kalibán az nem csak Asimov-nyomán féle könyv? Nem ő írta, hanem Roger MacBride Allen, tudomásom szerint.

Nekem is megjött! A Galaktika. Az első novella elég furcsa:) A többire még nem volt időm.

Válasz erre

A júniusi Galaktika c. magazint elolvastam, a véleményemet a galaktika olvasók csoportban közzétettem.

Válasz erre

timothy zahn: a túlélők keresése (2004)
valamivel több mint a felénél járok. tetszik 7.0/10 ha pontoznám. az első fele inkább egy agatha christie féle krimire elmékeztet... ki az elkövető? talán a birodalmiak? talán a "nagykövet"? vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapata? :-)
kiderül ha elolvasom ;-)

Válasz erre

George R. R. Martin Tűz és jég dala című fantasy sorozatának 3. kötete. Az egyetlen fantasy, amit be tudok fogadni, ugyanis ez zseniális.
Előtte pedig Wilson Pörgésének folytatását, az Axist.
Bővebben itt: http://hackett.sfblogs.net

Válasz erre

Iain M. Banks: Nézz a szélbe. Naggyon ottvan!
Most vissza Dick Ember a Fellegvárbanhoz.

Válasz erre

Kir Bulicsov: Az utolsó háború
Egyelőre a felénél tartok.

Válasz erre

Márai: A teljes Napló 1948, a 219. Galaktika, Metagalaktika 10 (mind olvasás alatt).
Kb. egy hete a Ti inspirációtokra megvettem Bret E. Ellis Amerikai Psycho-ját. Elkezdtem olvasni, aztán letettem, mert most elég zavaros napjaim vannak, és ehhez a könyvhöz erő kell, hogy egyhuzamban kiolvassam.
Ráadásul tegnap a Lirában a kezembe nyomták Peter Weiler: A Márai véleltlen című könyvét és most azt szeretném elolvasni.
Szóval hál` Istennek el vagyok látva.

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Rólunk

Galaktika Magazin Galaktika Magazin created this social network on Ning.

Create your own social network!

Reklám

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2009   Created by Galaktika Magazin on Ning.   Create Your Own Social Network

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Terms of Service

A chathez be kell jelentkezni