InterGalaktika

Válaszok ebben a témában

Nemrég végeztem Bradburytől Az öröm masinériáival, most Meta10-et olvasok, aztán vagy A gyermekkor vége vagy a Poszthumán döntés jön.

Válasz erre

Én most olvastam őket, egész jó és kerek sztori a 3 könyv. Szerintem méltó rá, hogy Asimov nevével fémjelezzék.

Válasz erre

Igen, és a 3. sztori a Hajnal bolygó robotjai, ahol aztán végképp nagy a kavarodás :-)

Válasz erre

Szia! A gyermekkor vége nagyon komoly könyv, pesszimistáknak nem ajánlom :-) . Én valamikor 14-15 éves koromban olvastam, jó ideig a "hatása" alatt voltam (én, az örök optimista)

Válasz erre

Mostanában volt:
- Buzz Aldrin & John Barnes: A csillagok fiai (aki szereti a kökemény tudományos fantasztikumot, annak ajánlom, nemhiába Buzz Aldrin a társszerző, van rálátása a jövő űr-programjaira)
- Joan Slonczewski: Ajtó az óceánba (zseniális) és Génszimfónia (szintúgy)
- Frederik Pohl: Átjáró + Hícsi könyvek
- meg persze aktuális Galaktikák sorban...

Válasz erre

Egyetértek. Nemrég olvastam, s bár "A város és a csillagok" jobban tetszett, az utolsó 50 oldalnak nagyon erős hangulata volt.

Válasz erre

Nos én most olvasom a: Metagalaktika 10-et. és a Kozmonauták várát És a shayrent.

Válasz erre

Végeztem a Rámával, 10/10, ha értékelni kellene.
Elfogyott közben persze a júniusi Galaktika is.
Most kezdem a 10. MetaGalaktikát, illetve Asimov: Az Istenek is... című regényét. A Nebula és a Hugó-díj jót igér... Persze a szerző neve alapból:)

Válasz erre

...gratula. Szerzetes vagy hogy van időd olvasni?
Én szinte csak rendeleteket, szabványt műszaki dokumentációt olvasok...meg a tennivalók című kis fecnit naponta

Válasz erre

Hát, nekem is lenne mit csinálnom helyette...
De napi (minimum) 10-20 oldalra mindig lehet időt szakítani.

Válasz erre

Az istenek is.... elolvasása kathartikus hatású lesz számodra.
Asimov műveit sokféleképpen lehet cimkézni, de ez a könyve talán a legokosabb műve.
A félreértések elkerülése végett az Alapítvány sorozata ehhez képest egy mese.
Egy hihetelenűl feszes, jól megírt történetben az összes emberi gyengeségünket mutatja be, az egyéni, szubjektív érdekektől a faj-kultúra-civilizáció komlexumig együtt az összes bajt.
Jó olvasást és szórakozást kívánok!

Válasz erre

Roland!
Én is. Ha olvastad egyéb itteni dolgaimat, akkor talán tudod, hogy munkavédelemmel foglalkozok (Grétsy tanár úr kb. 20 éves relevációja az ikes igékről). Annyi jogszabályt olvasok naponta, mint egy parlamenti jegyző.
Az irodalom (illetve az örömből elvégzett olvasás) csak este, mondjuk 22.00 után lesz. Igaz, hogy néha rohadt fárasztó, de soha nem fogom feladni, mert az olvasás az egyetlen, ami az embert minden mástól megkülönbözteti.Üdv: Bernátzki Lajos, Sopron(TM)

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Rólunk

Galaktika Magazin Galaktika Magazin created this social network on Ning.

Create your own social network!

Reklám

Születésnapok

Mai születésnapok

Holnapi születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

Galaktika Magazin

Loading feed