InterGalaktika

No comment... Friss filmélmények, moziajánlók, satöbbi.

Továbbküldöm

Válasz erre

Válaszok ebben a témában

A legutóbbi két film, amit megnéztem: Vasember, Az arany iránytű. Az előbbi büszkén vállalta ostobaságát, és kihozták belőle a tökéletes popcorn-mozit. Az utóbbit meg agyonvágta a vágó. Más mit gondol?

Válasz erre

Én ezt a filmet láttam: Legenda vagyok - I am legend. Szerintem jó film.

Válasz erre

A Vasembert még nem láttam, de mindenképpen megnézem. Kedvelem a profin kivitelezett popcorn mozikat is, nem baj, ha nem kell utána napokig gondolkodni a témán, elég ha szórakoztat. És mindenhonnan azt olvasom, hogy ezt megéri megnézni.

Az arany iránytű egy jó vasárnap délutáni családi mozi. Akkor már 1000-szer inkább a Stardust.

Válasz erre

A vége nem tetszett, de az alternatív befejezéssel már rendben van, én is olyasmit képzeltem volna el.

Válasz erre

Nekem a Tükörálarc volt az utolsó. Álommese.

Válasz erre

Az Arany iránytűt nem láttam.
De a Vasember nekem megette a rendszert. Sokkal jobb, mint az eddigi legtöbb képregény adaptáció (ld. hulk, pókember, daredevil). Na persze nem konkurálhat az X-mennel, de az más kérdés.:D

Válasz erre

Én pedig -pillanatnyi elmezavaromban- megnéztem nemrég az AvP 2-t.
Hmm. Szavakkal leírni nem lehet. Használati utasítás: csak kikapcsolt monitorral és letekert hangfalakkal...
Borzalom. (1/10, de csak ha a 0/10 nem ér)
Mostanában láttam még a Cloverfieldet, tudom erről van egy külön téma is. Nagyon tetszett, megfogott. Várom a folytatását! (8/10)
Into the Wild: ez aránylag jó volt, persze ez nem scifi. A vadonba vonuló, világból menekülő fiatal története, dráma-kaland.(7/10)
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street: ezt néztem tegnap, egy musical Johnny Deppel, jó kis sötét vízió, tetszett, bár néha már kacsingattam az órára.(7/10)
Ja és az Illusionist - egy kis mágia. Félig elvarázsolt, de marad az egyszer nézhető kategóriában. Sajnos a film felénél rajöttem a csavarra...(6/10)
Erről jut eszeme, egy aránylag friss film (2006), szintén bűvészkedős: The Prestige, avagy A tökéletes trükk. Ez nagyon jó szerintem, kissé scifi is. Ajánlom mindekinek!(9/10)

Válasz erre

Nem tudom, mi a baja mindenkinek az AvP2-vel. Mégis, mit lehet várni egy ilyen magyar címtől, hogy "A Halál a Ragadozó ellen kettő"? Ha eszedbe se jut, hogy miket láthattál már ezekkel a szörnyikékkel, akkor ez is egy (szerintem) nagyon szórakoztató, pörgős és látványos akciófilm. De semmi több.
A tökéletes trükk tényleg remek film, de hogy sci-fi? Oké, Tesla, azaz David Bowie beemelésével kicsit kitágítják a kosztümös film határait, de akkor is inkább a fantasyhoz áll közelebb, elvégre magyarázatot keveset kapunk.

Amúgy valaki meg tudná írni, mi a Legenda vagyok alternatív befejezése? Egyszer az a film bőven elég, nem költenék kölcsönzői díjra csak ezért, megvenni meg végképp nem akarom.

Válasz erre

Mit lehet várni attól a magyar címtől, hogy Szárnyas fejvadász? stbstbstb...
Erről még az jut eszembe, mikor annakidején a Lost Highway ment a b-i moziban, a moziműsorban valami ilyesmit lehetett olvasni: a kiégett zenész megöli feleségét, amiért börtönbe kerül, ahol atomfizikussá válik. Ez van, itt tartunk.

Válasz erre

Eszter hagyatéka:

Márai. De, ha egy szóval kellene "ajánlanom", azt mondanám: NE!

Válasz erre

nem vénnek való vidék. annyira jó, h 1x megnézze az ember.
utolsó jó filmet tavaly láttam: süketek földje (egyszerű történet, emberi karakterek)
utolsó jó scifi: eXistenZ (szintén tavaly)

Válasz erre

Nem azt mondtam hogy scifi, csak hogy "kissé scifi is", és csak Tesla miatt. Természetesen nem az. Mivel ez alapvetően egy scifi-kedvelő közösség, gondoltam megemlítem.

Szerintem youtubon fent van az alternatív befejezés, nézd meg ott.

Válasz erre

Válasz erre

RSS

Rólunk

Reklám

Születésnapok

Holnapi születésnapok

Reklám

Reklám

Reklám

InterGalaktika banner

Töltődik...

© 2009   Created by Galaktika Magazin on Ning.   Create a Ning Network!

Bannerek  |  Probléma bejelentő  |  Adatvédelem  |  Terms of Service

A chathez be kell jelentkezni